* Hampastei met selder rémoulade
* Mousse van ganzenlever sla van appeltjes
* Parmahesp met meloen
* Konijn pastei met sjalotten en raket sla
* Mousse van eend gekonfijt witloof, rode bessen
* Miskleun van gerookte kwartel, truffel olie
* Rund carpaccio schijfjes van Parmezaans
* Ganzenlever met ajuin jam (+5.00€)
* Boeren pastei met sla en nootjes
* Rilletjes van gans aan oude wijze en brioche
* Sla van gerookte eend met groene boontjes
* Cocktail van zeevruchten
* Rolletje van rogge hesp en ratatouille
* Cocktail van grijze garnalen (+3.00€)
* Tartaar van verse zalm met bieslook
* Verse Zalm « Belle vues »
* Noordse schotel met gerookte vissen
* Carpaccio van Zalm met dille en mierikswortel
* Sla van inktvis aan Italiaanse wijze
* Pompelmoes met krab en garnalen(2.00€)
* Kennel van mousse van gerookt en verse zalm
* Halve kreeft « Belle vue » (+5.00€)
* Kennel van gevogelte « Périgourdine »
* Geroost kwartel met Muskaat druiven
* Bladerdeeg < » Parisienne »
* Bladerdeeg van kalfszwezerik met Porto(+4.00€)
* Sla van geitenkaas met gerookte spek
* Gegrilde aubergine met Ricotta en tomaten coulis
* Vissoep met rouille en crouton
* Pannequet van gevogelte « zacht en zuur » saus
* Tagliatelles met pesto en Parma ham
* Lasagne met verse zalm en spinazie
* Warme ganzenlever met karameliseerde appeltjes (+5.00€)
* Halve kreeft met fijne kruiden (+6.00€)
* Halve kreeft met fijne groenten (+6.00€)
* Verse Asperges op zijn Vlaams (+3.00€)
* Verse Asperges met gerookte Zalm en Mousselinesaus (+3..00€)
* Bladerdeeg met witloof, gerookte Zalm en mousselinesaus (+2.00€)
* Cassolet van scampi’s met fijne kruiden, of Saus diabolo(+2.00€)
* Paling in’t groen, of meunière of met look (+5.00€)
* Zeetongetje met Homardine saus (+1.50€)
* Medaillon van zeeduivel met licht curry (+6.00€)
* Filet van jongtarbot met 4 groenten (+6.00€)
* Jakobsschelp met jonge prei (+4.00€)
tomaten, kervel, broccoli, pompoen, waterkers, wortelen, paddenstoelen .ENZ...
* Halve parelhoen «Fine Champagne »
* Gebraden lamsbout met groenten ( +2.00€)
* Mechelse peepkuik met dragonsaus
* Bil van eend gekonfijt, met fijne kruiden(+2.00€)
* Eendenborst met peer of rode bessen of Met fijne uitjes( +2.00€)
* Filet van Konijn met graan mosterd
* Osso bucco à la Milanaise
* Kalf of Rund gebraad met groenten
* Gebraden en fricassée
* Witte van kip au curry madras
* Duo van vissen met fijne groenten(+2.00€ )
* Gegrilde Zalm « dijonnaise »(+2.50€ )
* Jongevarkens filet « Ardennaise »
* Waterzooi van kip op zijn Gentse
* Rund Carbonnade à la Flamande
* Filet van Victoria bar met oesterzwammen
* Filet van jong tarbot saus Homardine (+6.00€)
* Médaillons van zeeduivel met prei en grijze Garnalen s(+6.00€)
Gigot van reebok saus Dianne (+3.00€)
* Hazenbil aan oude wijze
* Jong everzwijn stoverij « grand-mère »(+2.00€)
* Steak van hert « grand veneur » (+4.00€)
Garnituur op keus: Kroketten, puree, pastas, Pomme au four, rijst, gratin dauphinois, roesti
Appel, peren kersen, frambozen, citroen, passie vruchten, cassis, aardbeien,...
ijs coepen, fruit slaat, soesjes, tira-misu, pronkstuk van gebak of van ijs, panaché van desserts …
* WATER Per LITER : 9.00 €
* COCA Per LITER : 11.00 €
Halve fles inbegrepen
* Wit: , Rosé KRESSMAN ( CHARDONY )
* Rood: « Merlot » du pays d’Oc
Prijs per fles : 22.00 €
Aan 12 € Voorgerecht – Hoofdschotel - Dessert