Geachte klanten,
Zoals ieder jaar viert ons de eindejaarfeesten, en liefst in jullie gezelschap.
Daarom stellen wij U het menu voor die onze chef voor:
MENU AAN 55,00€
* Degustatie bordje
*********
* Terrine de saint jacques met
grijzegarnalen
Of
* Terrine van haas
met gedroogd fruit
***********
* Galantine van
kreeft mettagliatelle van groenten in estragonsaus
OF
* Foie gras en eenhoorntjesbrood
*********
* Frambozen sorbet
*********
* Blanquette van zeeduivel en
rivierkreeftjes in champagne en fijne groentjes
Of
* Gevuldekalkoen
met foie gras en kastanjenuggets
**********
* De zoetheid van kerstmis
Op kerstavond en
kerstdag wordt dit menu u voorgesteld maar niet opgelegd.U kan ook”à la carte “
eten .
MENU À 75,00 €
*Assiette de dégustation
***********
* Terrine de chevreuil au foie gras
**********
*Ragoût de saintjacques et langoustines « cardinal »
*********
* Sorbet aux fruits des bois
* Filet de biche sauce Diane, morceaux de pommes, canneberges et garniture hivernale
*************
* Les couleurs du Nouvel An
******
Coupe de Champagne
(offert le soir de Noël)
**********
POUR LE JOUR DE L'AN, NOTRE RESTAURANT SERA OUVERT L'APRES-MIDI AVEC LE MÊME MENU AU PRIX DE 65,00 €.
SERVICE TRAITEUR POUR LE RÉVEILLON DE L'AN : RÉSERVATION POSSIBLE JUSQU'AU 31 DÉCEMBRE, MENU À EMPORTER AVEC VOUS, AVANT 18H30